Aktivni odmor

Svim ljubiteljima sporta stoje na raspolaganju naši tenis tereni te plaža s prekrasnim čistim morem. Vrijeme provedeno u našem hotelu možete upotpuniti ugodnom šetnjom obalnom šetnicom cara Franje Josipa koja se proteže od Lovrana do Opatije, ronjenjem, planinarenjem, lovom, ribolovom, jedrenjem, raftingom, biciklizmom.

Zbog geografskog položaja Lovrana u obliku jednodnevnih izleta možete posjetiti naše najljepše nacionalne parkove; Plitvice, Brijune, Risnjak, mistične gradiće središnje Istre, istarsku obalu, otoke Krk, Cres i Rab te mnoga druga mjesta. Naše ljubazno osoblje pomoći će Vam u organizaciji izleta i pružiti Vam sve potrebne informacije.

Tenis

Ispod samog hotela nalaze se dva tenis terena. Prijave i rezervacije igrališta možete obaviti na telefon +385 98 966 57 64

Šetnica Lungomare

Tijekom boravka u našem hotelu možete prošetati poznatom obalnom šetnicom – Lungomare (12 km). Lungomare, jedna od najljepših šetnica na Jadranu, povezuje mjesta na Opatijskoj rivijeri; Volosko, Opatiju, Ičiće, Iku i Lovran.

Neometani prometom, cijelim putem možete uživati u trenucima opuštenosti i romantike. Uređenje šetnice započelo je 1885. godine kada je Opatija proglašena klimatskim lječilištem. Jednim dijelom šetnica prolazi i kroz čuveni središnji opatijski perivoj.

Plaže

Veliko bogatstvo Lovrana i čitavog Kvarnera predstavljaju prekrasne plaže, očuvan okoliš i čisto more. Pronađite plažu po svojoj mjeri; uređenu ili prirodnu, veliku ili malu, kamenu, šljunčanu, mirnu, skrovitu

Hotel Lovran beach

Smještena ispod samog hotela, cca. 50 m od ulaza u hotel. Mala betonska plaža na kojoj nudimo najam ležaljki i suncobrana. Idealna za one koji vole male skrovite plaže te odmor bez gužve i buke.

Peharovo

Plaža na izlazu iz Lovrana, cca. 1 km udaljena od hotela Lovran. Na plaži se nude ugostiteljski sadržaji, najam ležaljki i suncobrana, a krasi je visoka čistoća mora. Šljunčana plaža, popularna za odmor obitelji s malom djecom koja se mogu igrati u hladu.

Lovran town beach

Centralna plaža u Lovranu, smještena ispod šetnice Lungomare, na udaljenosti od cca. 500 m od hotela. Dio plaže je betonski, a dio šljunčani. Na plaži se nude ugostiteljski sadržaji, najam ležaljki i suncobrana te sportskih rekvizita.

Medveja

Prekrasna velika šljunčana plaža na udaljenosti od cca. 2 km od hotela Lovran. Plaža Medveja predstavlja utočište za ljubitelje netaknute prirode i mira. Na plaži se nudi široka ugostiteljska ponuda, a ljubitelji sporta na raspolaganju imaju razne sportske sadržaje.

Ičići

Plaža u centru Ičića među najvećima je i najuređenijim plažama Kvarnera. Udaljena je cca. 4 km od našeg hotela. Sastoji se od betonskog i šljunčanog dijela. Izrazito je pogodna za sportske aktivnosti pa se tako na plaži more igrati odbojka, nogome, badminton, vaterpolo.

Mošćenička Draga

Jedna od najvećih i najljepših plaža na Opatijskoj rivijeri. Kristalno čisto more te bijeli, čisti i glatki šljunak mame da se odmorite i rashladite u vrućim ljetnim danima.